Anlık Bildirim

Keanu Reeves'in başrolü olduğu aksiyon filmi ve anime BRZRKR'den yeni bilgiler paylaşıldı

Geçtiğimiz yıl Boom! Studios tarafından yayınlanan BRZRKR çizgi roman serisi Netflix tarafından filme ve animeye uyarlanıyor. İki yapımdan da yeni bilgiler paylaşıldı.

Keanu Reeves'in yazdığı film ve anime BRZRKR'den yeni bilgiler Tam Boyutta Gör

John Wick ve Matrix gibi filmler ile tanınan popüler oyuncu Keanu Reeves, geçtiğimiz yıl bir çizgi romanın baş yazarlarından biri olmuştu. BRZRKR isimli bu çizgi roman serisinin filme ve diziye uyarlandığı da geçtiğimiz aylarda paylaşılmıştı. Bu yapımlardan geçtiğimiz satlerde yeni bilgiler paylaşıldı.

Netflix'te Yayınlanacak

Geçtiğimiz günlerde Keanu Reeves, Collider ile bir röportaja katıldı ve orada bu iki yeni proje hakkında bazı detaylar paylaştı. Keanu Reeves'in söylediğine göre BRZRKR filmi için planladıkları hikaye R-rated derecelendirmeye sahip bir hikaye olacak. Bu da Türkiye'de "17 yaş altındakiler, içeriği ebeveyn veya yetişkin vasi eşliğinde izlemesi gerekir." anlamına geliyor. Ayrıca The Batman yazarı Mattson Tomlin, BRZRKR filminin senaryosunu da şu anda yazıyor.

Keanu Reeves hem film uyarlamasının hem de anime uyarlamasının, hem başrolü hem de yapımcısı olacak ve iki yapım da Netflix'te yayınlanacak. Ayrıca Stephen Hamel, Ross Richie ve Stephen Christy her iki yapımında yapımcılığını üstlenecek. Film direkt olarak 12 sayılık çizgi roman serisinin uyarlaması olacakken, anime daha çok evreni keşfetme üzerine kurulu olacak. 

Çizgi roman serisi bağımsız bir şekilde yayınlanmasına rağmen yüksek satış miktarlarına ulaşmıştı. BRZRKR çizgi roman serisi, Berzerker olarak tanınan yarı ölümlü ve yarı tanrı olan bir karakterin etrafında şekillenen bir hikayeye sahip. Berzerker, tarih boyunca seyehat eden ve devlet için gizli görevleri yerine getiren bir karakter. Aksiyonun ve şiddetin fazlasıyla yüksek olduğu bir çizgi roman serisi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim