Anlık Bildirim

Söylentilere göre Kojima, Xbox ile özel bir oyun için anlaşmaya çok yakın

Oyun dünyasının önemli isimlerinden Hideo Kojima, son çıkan söylentilere göre Xbox ile özel bir oyun için anlaşmaya çok yakın. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kojima ve Xbox anlaşmaya çok yakın Tam Boyutta Gör

P.T., Metal Gear ve Death Stranding gibi oyunların arkasındaki isim olan Hideo Kojima ile ilgili her geçen gün başka bir söylenti çıkyıor. Bu seferki söylenti ise Xbox ve Kojima arasında. Bu söylenti zaten geçtiğimiz aylarda da çıkmıştı ancak şimdi işler iyice ciddileşti.

"Kojima ve Xbox Yeni Bir Oyun İçin İmzaları Attı"

VentureBeat'in yaptığı habere göre şu anda Xbox ve Kojima yeni bir oyun için ön sözleşme tarzında bir belgeyi imzaladı. Habere göre anlaşma hala kesin olarak sonuçlanmadı ancak çok büyük bir ihtimalle gerçekleşecek. Hatta taraflar anlaşmaya o kadar yakın ki Xbox, Kojima'nın yeni oyununu yapmak için ihtiyaç duyacağı şeyleri hazırlamaya başladı.

Ne yazık ki oyun ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu konudaki söylentiler geçtiğimiz aylarda daçıkmıştı. Bu yüzden son çıkan söylentilerin doğruluk payının bir hayli yüksek olduğunu söylemek gerek.

Kojima'nın yaptığı oyunların gerçekten farklı ve deneyimlenmesi gereken yapımlar olduğunu söylemek gerek. Eğer anlaşma gerçekleşirse Xbox sahipleri için güzel bir gelişme olacağını söylemek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim