Anlık Bildirim

Konami'nin Irak'taki savaşı konu alan iptal edilen FPS oyunu Six Days in Fallujah yeniden duyuruldu

Konami'nin 2009 yılında iptal ettiği II. Felluce Muharebesi'ni konu alan savaş oyunu Six Days in Fallujah tekrar duyuruldu. Bu yıl çıkması bekleniyor.

Konami'nin Irak'taki savaşı konu alan iptal edilen FPS oyunu Six Days in Fallujah yeniden duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Victura'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Highwire Games'in yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip olan Six Days in Fallujah yeniden duyuruldu. 

Normalde yayıncılığını Konami'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Atomic Games'in yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip olan savaş oyunu 2009 yılında duyurulmuştu. O dönemde savaş karşıtı ve savaş gazileri tarafından oyun büyük eleştiriye maruz kalmıştı ve en sonunda Konami oyunu iptal etmişti. Şimdi proje yeni bir yayıncı ve yeni bir geliştirici ile tekrardan çıkmaya hazırlanıyor. 

Oyun 2004'te Irak'ta gerçekleşen II. Felluce Muharebesi'ni konu alıyor. Stüdyonun olayları gerçeğe en yakın şekilde anlatabilmek için birçok askerle röportaj yaptığı belirtildi. 

Victura'nın CEO'su "Sahte yerlerde, sahte şeyler yapan sahte insanlar yüzünden savaşın gerçekte neye benzediğini anlamak çok zor. Bu nesil Irak'ta büyük bir cesaret ve fedakarlık gösterdi. Şimdi de yüzyılın en büyük olaylarından birini anlamamız için yeni bir yol sunuyoruz." açıklamasında bulundu. 

Oyunun daha çok sivillerin hikayesine odaklanacağını da belirtelim. Bu yüzden oyunun psikolojik anlamda zor bir oyun olacağını düşünebiliriz. Oyun bu yıl içerisinde konsollar ve PC için çıkacak. Hangi konsollar olduğu açıklanmadı. Yeniden duyuru için yayınlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12669 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Six Days in Fallujah, savaş oyunu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim