Anlık Bildirim

Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

15 Mayıs 2024 saat 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü ve özel şirketler tarafından işletilen köprü ve otoyol geçiş ücretleri zamlandı.
Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar Tam Boyutta Gör
Köprü ve otoyol ücretleri, gece yarısından itibaren (15.05.2024 saat 00:00) geçerli olmak üzere zamlandı. Yapılan zam, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yanı sıra yap-işlet-devret şeklinde özel şirketler tarafından işletilen köprü ve otoyolları da kapsıyor.

Böylece 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri için otomobil geçiş ücreti 24 liraya, motosiklet geçiş ücreti ise 10 liraya yükseldi. İstanbul'un üçüncü köprüsü Yavuz Sultan Selim'den ise otomobiller için artık 49 lira ücret alınacak.

Yapılan zamla birlikte 1915 Çanakkale Köprüsü otomobil geçiş ücreti 419 liraya, motosiklet geçiş ücreti ise 105 liraya yükseldi. Osmangazi Köprüsü'nde ise otomobiller için artık 399 lira ücret ödemek gerekiyor. İstanbul-İzmir otoyolu Osmangazi Köprüsünden geçiş dahil otomobiller için 984 lira oldu.

İstanbul-Ankara arasındaki Anadolu Otoyolu ücreti otomobiller için 134 lira oldu. Malkara-Çanakkale Otoyolu ise köprü dahil otomobiller için 579 liraya yükseldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2405 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
köprü zam, otoyol zam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim