Anlık Bildirim

Korku filmi serisi Testere'nin yeni filmi duyuruldu: Testere 10

Hem sinema sektörünün hem de korku filmlerinin en popüler yapımlarından biri olan Testere serisinin dokuzuncusu yayınlanmadan onuncu filmi duyuruldu.

Korku filmi serisi Testere'nin yeni filmi duyuruldu: Testere 10 Tam Boyutta Gör

İlk filmleri ile izleyicilerin ilgisini ve beğenesini kazanan popüler film serisi Testere ya da orijinal ismi ile Saw'un devam filmi duyuruldu.

Production Weekly'nin haberine göre Testere serisinin dokuzuncu filmi yayınlanmadan onuncu film için çalışmalara başlandı. Twisted Pictures ve Lionsgate'in yapım şirketi olarak projede bulunduğu söyleniyor. Ne yazık ki yeni film ile ilgili hiçbir ayrıntı paylaşılmadı ancak yapım sürecinin henüz çok başında olduklarını tahmin edebiliriz.

Testere serisinni dokuzuncu filmi olan Spiral: From the Book of Saw ya da Türkçesi ile Spiral: Testere Devam Ediyor ise şu anda vizyon tarihini bekliyor. 

Spiral: From the Book of Saw'un vizyon tarihi 14 Mayıs 2021. Filmin yönetmenliğini Darren Lynn Bousman, senaristliğini ise Josh Stolberg ve Pete Goldfinger üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Chris Rock, Morgan David Jones, Samuel L. Jackson, Ali Johnson, Dan Petronijevic, Edie Inksetter, Christopher Tai ve Max Minghella bulunuyor.

Spiral: From the Book of Saw'un fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19862 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spiral: from the book of saw, saw 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim