Anlık Bildirim

Testere 10 filmi gişede serinin en iyi başlangıcını yaptı

Korku ve gerilim tutkunlarının favori serilerinden Testere'nin onuncu filmi ABD gişelerine hızlı bir giriş yaptı. Eleştirmenlerden yüksek not alan Testere 10, başarılı bir açılış haftası geçirdi.

Testere 10 filmi gişede serinin en iyi başlangıcını yaptı Tam Boyutta Gör

Testere serisinin onuncu bölümü gişede başarılı bir başlangıç yaptı. Film, ABD'de 18 milyon dolar hasılat elde ederek 2010 yılından bu yana serinin açılış haftasındaki rekorunu kırdı. Gösterime girdiği ilk hafta sonuçlarında, sekizinci bölümü ve Spiral'i geride bıraktı.

Testere 10 (Saw X) ayrıca uluslararası gişede 11.3 milyon dolar gelir elde etti. Böylelikle devam filminin dünya genelindeki hasılatı 29 milyon doların üzerine çıktı. Eleştirmenlerden yüksek not alan filmin yapım maliyetinin sadece 13 milyon dolar olduğunu hatırlatalım.

Toplam hasılatta serinin rekorunu kırması zor

Başarılı bir başlangıca rağmen onuncu bölümün gişe hasılatı açısından Testere serisinin rekorunu kırması pek olası görünmüyor. Bu rekor, 164.8 milyon dolarla Testere 3 filmine ait.

Testere 10 filmi gişede serinin en iyi başlangıcını yaptı Tam Boyutta Gör

Hafta sonunun bir diğer önemli gösterimi Gareth Edwards'ın The Creator filmi oldu. Bilimkurgu türündeki yapım dünya genelinde 32.3 milyon dolarlık bir açılışla gişe macerasına başladı. ABD'de ise gişede 14 milyon dolar elde ederek biraz sönük bir giriş yaptı. The Creator, 80 milyon dolarlık yapım bütçesiyle dikkat çekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9472 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, gişe ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim