Anlık Bildirim

Kripto para piyasasında SHIB fırtınası esiyor

DOGE’den sonra piyasanın hacmini emen yeni bir kripto paramız daha oldu. SHIB coin kısa sürede 10 milyar dolar pazar değeri ve 2 milyar dolar hacme ulaştı. Üstelik 1 katrilyon toplam arzı ile.

Kripto para piyasasında SHIB fırtınası esiyor

DOGE kripto para biriminin son dönemdeki inanılmaz yükselişi sınırsız arzı olan veya birçok sıfırdan oluşan arza sahip projelerin bir anda patlamasını sağladı. Bir dönem çöp olarak nitelenen bu paralar bugün inanılmaz hacimlerde ulaşmış durumda. 

SHIB patlaması

Kısa bir süre önce piyasaya çıkan SHIB birimi ya da Shiba INU herkesi şaşırtmış durumda. Küçük çaplı borsalarla başladığı hayatına son olarak Çin’in dev borsası Huobi ile devam eden SHIB bugün patlama yaptı. Toplamda 1 katrilyon arza sahip olan SHIB milyarlarca dolarlık hacim yarattı. 

An itibariyle 11 milyar dolar pazar değerine ulaşan SHIB günlük olarak da 2.2 milyar dolar hacme ulaştı. Birimin fiyatı ise ne dolar ne de cent. Tanımlanamıyor bile. 0.0000115$ seviyesine ulaşan para şu sıralar 0.0000095$ seviyelerinde. Bir ay önce ise 0.0000006$ seviyesinde ve hatta daha düşüktü. O zamanlarda birkaç on dolar yatıranlar şimdi binlerce dolara sahip. SHIB için çöp tabiri pek kullanılamaz zira değişim borsası gibi projelerle katma değer oluşturmaya çalışıyorlar.

Sınırsız arz sahibi para birimlerinin fırtınası dinecek gibi değil. SHIB ekosistemine bağlı AKITA birimi de 5-10 kata kadar kazandırmış durumda ve inanılmaz bir hacim oluşturuyor. Tüm kripto para piyasası adeta işi gücü bıraktı ve bunları seyrediyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim