Anlık Bildirim

KuCoin kendi metaverse’ünü geliştirecek

Facebook'un duyurusuyla birlikte popüler hale gelen metaverse furyasına kripto para borsası KuCoin de katılıyor. Meta Office adlı metaverse inşa edileceği duyuruldu.

KuCoin kendi metaverse’ünü geliştirecek Tam Boyutta Gör

Önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, metaverse trendine katılan en son borsa oldu. Kısa bir süre önce yapılan açıklamada KuCoin borsası, popüler metaverse projesi Blocktopia ile iş birliğini duyurdu. 

Yapılan açıklamaya göre KuCoin ve Blocktopia, Meta Office adlı metaverse inşa edecek. KuCoin’in bu hamlesi kripto para topluluğunda çok önemli bir kilometre taşı olarak yorumlandı.

KuCoin’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada . KuCoin Meta Office projesinin önde gelen kripto para borsası için çok önemli bir dönüm noktası olduğu belirtildi. KuCoin cephesinden yapılan açıklama şu şekilde:

“Blocktopia’daki yeni sanal evimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Blocktopia içinde bir KuCoin Meta Office’i kurduk”

KuCoin’in Blocktopia iş birliğinde inşa edeceği sanal ofiste katılımcılar VR deneyimi, Cyberpunk dekorasyonu, etkileşimli ofis mobilyaları yer alacak. Katılımcılar, KuCoin Office metaverse’ü üzerinden gelir elde edebilecek ve diğer katılımcılarla etkileşime girebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim