Anlık Bildirim

Kullanıcılar, Samsung'un yeni bir Galaxy Note çıkarması için kampanya başlattı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, bu yıl Galaxy Note modeli çıkarmayacak olması, kullanıcılar tarafından hayal kırıklığı yaratmış durumda.

Kullanıcılar, yeni bir Galaxy Note için kampanya başlattı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Samsung Electronics'in BT başkanı, şirketin katlanabilir akıllı telefonlarının, Galaxy Note serisinin yerini alacağını ima etmişti. Güney Koreli üreticinin 2021 yılında yeni bir Galaxy Note modeli çıkarmayacağı biliniyor. Ancak kullanıcılar bu gelişmeden hoşlanmadı ve Galaxy Note'un geri dönmesi için bir kampanya başlatıldı.

Galaxy S22 yerine, yeni Note modeli gelsin

Dilekçe Change.org web sitesinde yayınlandı ve haberin yazıldığı saatlerde, 10 binden fazla kişi tarafından imzalanmıştı. Kullanıcılar, Galaxy Note akıllı telefon serisinin dünya çapında milyonlarca hayran tarafından sevildiğini belirtiyorlar ve Samsung'un 2021'de yeni Note çıkarmayacağı için hayal kırıklığına uğramış durumdalar.

Kullanıcılar, yeni bir Galaxy Note için kampanya başlattı Tam Boyutta Gör

Galaxy Note serisinin neredeyse her zaman, birçok yönden Galaxy S'den daha güçlü olduğunu ifade eden Note fanları, bu nedenle şirketin Galaxy S22 yerine, 2022'nin ilk yarısında yeni bir Note akıllı telefon piyasaya sürmesini öneriyorlar. Tüm bu gelişmeler ışığında Samsung'un bu çağrıya yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu olmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim