Anlık Bildirim

Huawei P50 Pro en iyi kameralı telefonlar sıralamasında ilk sıraya yerleşti

Henüz dün gerçekleştirilen tanıtımın hemen ardından Huawei P50 Pro, DxOMark'a göre en iyi kameralı telefonlar sıralamasında ilk sırayı aldı.

Huawei P50 Pro en iyi kameralı telefon seçildi Tam Boyutta Gör

Fransa merkezli DxOMark, en yeni amiral gemisi akıllı telefon Huawei P50 Pro'nun kameralarını test etti. Test sonuçlarına göre Çinli üreticinin cihazı, sıralamada mevcut tüm akıllı telefonları geride bıraktı.

Huawei P50 Pro'nun ana kamerasının yetenekleri 144 puanla derecelendirildi. Son derece iyi bir performans sergilediği belirtilen akıllı telefon, Xiaomi Mi 11 Ultra'yı bir puan geride bırakarak DxOMark sıralamasında lider oldu.

Huawei P50 Pro en iyi kameralı telefon seçildi Tam Boyutta Gör

Huawei P50 Pro kamera yetenekleriyle göz dolduruyor

Huawei P50 Pro'nun kamerası DxOMark'tan, durağan görüntüler için 149, yakınlaştırma için 197 ve video için 116 puan aldı ve bu puanların ortalaması ise 144 olarak belirlendi. Amiral gemisinin video yetenekleri 116 puanla derecelendirildi. P50 Pro'nun rakiplerinin neredeyse tamamında olduğu gibi, videodaki dinamik aralığı sınırlı. Bu, bir akıllı telefonda yüksek kaliteli video çekmek için önemli bir sorun olmaya devam ediyor.

Selfie kamera testinde Huawei P50 Pro, 106 puanla DxOMark sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor. 112 puanlık fotoğraf yeteneği puanı, önceki lider Mate 40 Pro'dan iki puan daha yüksek. Selfie kamerasının video yetenekleri ise 96 puanla derecelendirildi.

Huawei P50 Pro en iyi kameralı telefon seçildi Tam Boyutta Gör

Huawei P50 Pro kamera özellikleri

Huawei P50 Pro'nun arkasında, f/1.8 diyafram açıklığına ve optik görüntü sabitlemeye (OIS) sahip 50 megapiksel ana sensör içeren dörtlü bir kamera kurulumu var. Buna f/1.6 diyafram açıklığına sahip 40 megapiksel monokrom lens, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel geniş açılı lens ve f/3.5 diyafram açıklığına sahip 64 megapiksel telefoto kamera eşlik ediyor.

3.5x optik yakınlaştırmayı ve 100x dijital yakınlaştırmayı desteklediğini de belirtelim. Ön tarafta ise f/2.4 diyafram açıklığına ve otomatik odak desteğine sahip 13 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9681 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, dxomark ve
2 etiket daha p50 pro Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim