Anlık Bildirim

Ekran kartı loot boxları ortaya çıktı: Kullanıcılar RTX 30 ve RX60 serisi kazanabiliyor

Pandemi ve madencilik ile beraber ekran kartlarında yaşanan stok sorununu farklı bir şekilde değerlendiren bir Amazon satıcısı, kullanıcılara RTX 30 ve RX60 serisi içeren Loot boxlar satıyor.

Kullanıcıların ekran kartı kazanabileceği loot box ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

 

Ekran kartı sektöründe madencilik ve stok sıkıntılarının etkileriyle fiyat artışı sürerken, oyunlarda gördüğümüz loot boxlar ekran kartlarına da geldi. Amazon Japonya’da çeşitli ekran kartlarını içeren kutuları 100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunan bir satıcı, kullanıcılara RTX 30xx ve yeni AMD 60XX kartları kazanma şansı tanıyor.

Büyük tepki yaratabilir

Oyun dünyasında büyük tartışmalara yol açan Loot box’ı ''Şanslı Kutu'' olarak isimlendirerek satışa sunan Amazon satıcısı, kullanıcıların kazanma şansını gösteren bir çizelge de paylaştı. Bununla birlikte kutulardan yüzde 2 ihtimalle RTX 30XX ve RX 60XX, yüzde 4 ihtimalle RTX 20XX ve RX5000 serisi, yüzde 8 ihtimalle GTX 10XX ve RX 500 serisi, yüzde 16 ihtimalle GTX 9XX ve RX 300 serisi çıkabiliyor.

Yeni kutudan her ne kadar iyi bir ekran kartı çıkma olasılığı olsa da bu kutular yüzde 70 oranında eski ekran kartlarını içeriyor ve kullanıcıların ekran kartlarını iade etmelerine izin verilmiyor. Sunulan ekran kartlarının sıfır mı yoksa kullanılmış bir ekran kartı mı olduğu bilinmezliğini korurken, kullanıcıların dikkatli olmalarını öneriyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9074 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, nvidia ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim