Anlık Bildirim

Game of Thrones'un yeni sezonundan ilk poster

Game of Thrones'un merakla beklenen altıncı sezonundan ilk poster yayınlandı. Beklenmedik bir karakteri karşımıza çıkaran bu posterle birlikte, yeni sezonun hangi ayda başlayacağı da belli oldu.
 George R.R. Martin'in ünlü fantastik kitap serisinden uyarlanan ve tüm zamanların en sevilen televizyon dizileri arasında yer alan Game of Thrones, altıncı sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Tüm dünyada milyonlarca Game of Thrones hayranı tarafından merakla beklenen altıncı sezon yaklaşırken, yeni sezon için tanıtım çalışmaları da hız kazanıyor.
Yazının devamı Game of Thrones'un beşinci sezonunu tamamlamamış olanlar için ağır spoiler içerir. 
 Game of Thrones'u hazırlayan Amerikan kablolu kanalı HBO, altıncı sezonun ilk posterini bugün yayınladı. Yayınlanan bu posterde dizinin sevilen karakterlerinden Jon Snow'a yer verilmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Beşinci sezonu izleyen Game of Thrones takipçilerinin hatırlayacağı üzere Jon Snow, sezon finalinde Gece Nöbeti'nin gözcüleri tarafından öldürülmüştü. Yeni sezonun posterinde Jon Snow'a yer verilmesi bazı izleyiciler tarafından karakterin geri döneceği şeklinde yorumlanırken, bazıları da posterdeki kanlı resme dikkat çekerek yeni posterin karakterin ölümüne işaret ettiğini savundu.
Sonuçta Jon Snow'un kaderi ne olursa olsun, HBO kanalı yayınladığı bu posterle istediği ilgiyi çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Öte yandan yayınlanan bu posterle birlikte yeni sezonun hangi ay içerisinde start alacağı da belli oldu. Kargaların Ziyafeti ve Ejderhaların Dansı kitaplarından bölümlerin yanı sıra, şu ana kadar yayınlanan kitaplarda bulunmayan yeni hikayeleri de işleyecek olan altıncı sezon, Nisan ayında başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4800 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, Kurumsal Haberler ve
2 etiket daha sinema diziler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim