Anlık Bildirim

Hulu'nun Stephen King uyarlamasından ilk görüntüler

Geçtiğimiz yıl orijinal içerik alanına giren Hulu, merakla beklenen yeni dizisi 11/22/63'ten ilk görüntüleri yayınladı. Stephen King'in ünlü romanından uyarlanan dizinin çıkış tarihi de belli oldu.
 
Hulu'nun Stephen King uyarlamasından ilk görüntüler
Netflix ve Amazon'un orijinal içerik alanında yakaladığı başarının ardından rakiplerinin yolundan giderek kendi dizilerini geliştirmeye başlayan Hulu, şimdiye kadar ses getirecek bir dizi yayınlamamış olsa da bu durum çok yakında değişecek gibi görünüyor. Şu ana kadar komedi ve animasyon dizileriyle yetinen online içerik sağlayıcısı, drama türündeki ilk projesinde Stephen King'in ünlü romanı 11/22/63'ü dizi haline getiriyor.
Usta yazar Stephen King'in 2011 yılında yayınlanan bilim-kurgu romanı, zaman yolcusu Jake Epping'in hikayesini anlatıyor. Sıradan bir lise öğretmeniyken 1958'e açılan bir portal keşfeden Jake, Kennedy suikastını önlemek için geçmişe gidiyor. Jake'in amacı bu suikastı engelleyerek dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek olsa da geçmişte yaşayan bir kadına aşık olması, durumu çok daha karmaşık hale getiriyor. 
 
Hulu'nun Stephen King uyarlamasından ilk görüntüler
 
 1960'lı yılların dokusunu başarıyla yansıtmasıyla övgü toplayan ve 16 hafta boyunca çok satanlar listelerinde kalmayı başaran 11/22/63, ismini Kennedy'nin suikasta uğradığı tarihten alıyor.
Stephen King'in ünlü romanından uyarlanması ve işlediği konuyla hali hazırda son derece ilgi çekici bir proje olan 11/22/63, kamera önündeki ve arkasındaki ünlü isimler sayesinde son yılların en heyecan verici dizilerinden birine dönüştü.
 
Hulu'nun Stephen King uyarlamasından ilk görüntüler
Friday Night Lights dizisiyle tanınan Emmy ödüllü senarist Bridget Carpenter tarafından kaleme alınan dizinin yapımcıları arasında, şu sıralar yeni Yıldız Savaşları filmiyle meşgul olan ünlü yönetmen J.J. Abrams da yer alıyor. Dizinin başrolünde ise bugüne kadar sinemada görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncu James Franco yer alıyor. İlk bölümü Oscar ödüllü Kevin Macdonald tarafından yönetilen dizinin başrollerinde Franco'ya Chris Cooper, Sarah Gadon ve Josh Duhamel gibi tanınmış isimler eşlik ediyor.
Dün yayınladığı açıklamayla 11/22/63'ün 15 Şubat 2016'da başlayacağını duyuran Hulu, yayın tarihinin yanı sıra merakla beklenen diziden ilk görüntüleri de paylaştı.

Hulu'nun Stephen King uyarlamasından ilk görüntüler
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3848 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hulu, diziler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim