Anlık Bildirim

League of Legends: Wild Rift indirmeye sunuldu

League of Legends heyecanını mobile göre optimize edilmiş mekaniklerle sunmayı amaçlayan League of Legends: Wild Rift bir gün erken ülkemizde beta sürecine başladı.

League of Legends: Wild Rift indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

Riot Games’in PC platformundaki League of Legends heyecanını mobil ve konsollara taşıyacak League of Legends: Wild Rift oyunu ülkemizde erişime açıldı. Oyun bir süredir diğer ülkelerde test ediliyordu.

League of Legends: Wild Rift neler sunuyor?

PC sürümündeki tecrübeyi ve heyecanı aynı şekilde mobile aktarmayı hedefleyen League of Legends: Wild Rift oyunu yine 5x5 PvP mücadelesini temel alıyor. Sıfırdan tasarlanan oyunun kontrolleri de en uygun şekilde ekrana yerleştirilmiş.

Ekranın tamamını aktif eşyaların doldurmasını engellemek adına mobil sürümde sadece 1 tane aktif eşyaya sahip olunabiliyor. Oyunda fiyatları düşürülen eşyalar, daha hızlı kazanılan deneyimler ve basitleştirilmiş stratejik unsurlar yer alıyor.

Platformun gereği hızlı bir şekilde oyuna başlanıyor ve 15-20 dakikalık maçlarda rakip alt edilmeye çalışılıyor. Masa üstündeki şampiyonları aynen aktaracak oyun ilk etapta 40 karakteri sunuyor. Sonrasında diğerleri de oyuna eklenecek. Karakterlerin bazı yetenekleri de mobile uygun olacak şekilde değiştirildi.

League of Legends: Wild Rift League of Legends: Wild Rift League of Legends: Wild Rift League of Legends: Wild Rift Riot Games, Inc Stilize Ücretsiz

League of Legends: Wild Rift League of Legends: Wild Rift League of Legends: Wild Rift League of Legends: Wild Rift Games Ücretsiz 3,3 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim