Anlık Bildirim

Lenovo ThinkBook Plus ikinci ekranı ile geliyor

Lenovo ThinkBook Plus dizüstü modeli klavyenin sağ kısmına konumlandırdığı ikinci ekranı ile verimlilik odaklı taşınabilir sistemlere yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Lenovo ThinkBook Plus özellikleri neler? Tam Boyutta Gör

Dizüstü bilgisayar pazarında az da olsa ikinci ekran entegre ürünler görmeye başladık. Asus Zenbook bu konuda önemli işler yaparken Lenovo ThinkBook da kendi bakış açısıyla yenilik geliştiriyor. Yıl başında e-mürekkep ekranla gelen Lenovo ThinkBook Plus şimdi renkli ekrana terfi ediyor. 

Lenovo ThinkBook Plus neler sunacak?

CES 2022 fuarına katılmayan Lenovo’nun özel lansmanında tanıtılacak Lenovo ThinkBook Plus dizüstü modeli kapağın arkasına konumlandırdığı ikinci ekranını bu kez klavyenin yanına konumlandırmış. Üstelik renkli olarak. 

Bir çizim ekranı olarak tanımlanan bu ikinci ekran sağ kısımda yer alıyor ve ekran kalemi de var. Ekran kaleminin gövde içerisine entegre edildiği anlaşılıyor. Çizimlerin yanında bu ekranda pek çok uygulama çalıştırmak da mümkün olacak. 

Asus’un aksine Lenovo klavyeyi minimal tutarak ekrana yer açmayı tercih etmiş. 17 inçlik dizüstünün tam boyutları bilinmiyor ancak Asus Zenbook Duo biraz daha büyük bir alan kullanıyordu. Muhtemelen bu model de enine biraz uzun. Ekran 180 derece açılabiliyor ve standart giriş portları mevcut. Konseptin detayları 4 Ocak tarihinde belli olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim