Anlık Bildirim

Lenovo yonga çalışmalarına 47 milyon dolar ayırdı

Bilgisayar sistemlerinde yardımcı işlere yönelerek ana işlemcinin yükünü azaltacak ve verimliliği arttıracak özelleştirilmiş kontrolcüler için Lenovo önemli bir bütçe ayırdı. 

Lenovo Tam Boyutta Gör

Dikey entegrasyon sağlama adına yonga tasarımı yapabilmek oldukça önemli ve dünyada sayılı firma yonga tasarımını gerçekleştirebiliyor. Bununla birlikte en azından bir yardımcı yonga tasarlayabilmek için çalışanlar da mevcut. Çin bu konuda ağırlıklı.

Lenovo’dan 47 milyon dolar bütçe

Oppo, Vivo, Xiaomi gibi Çinli firmaların görsel işlemci veya ses işlemcisi gibi yonga geliştirerek tasarım konusuna bir noktadan giriş yapmak istediğini görüyoruz. Çinli Lenovo da bu konuda ilk adımı atmış durumda. 

Yoga Pro 14s Carbon 2022 dizüstü modelinde firma LA 2 adında bir akıllı kontrolcü tanıttı. Bu kontrolcü çeşitli sensörlerden verileri alıyor ve ayrıca sistemdeki şifreleme işlerini üstleniyor. Böylece ana işlemcinin yükünü azaltıyor. 

Sektörden gelen bilgilere göre Lenovo yonga geliştirme çalışmalarına 47 milyon dolar bütçe ayırdı. Bu bütçe elbette çok büyük değil ancak LA 2 kontrolcüsünün ileride çok daha yetenekli hale gelmesine yardımcı olacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim