Anlık Bildirim

Lexar dünyanın en hızlı CFexpress Type-A kartlarını duyurdu

Lexar CFexpress Type-A Gold serisi hafıza kartları fotoğraf ve video yüklemelerde aktarım hızlarını belirli bir seviyenin altına düşürmeme garantisi veriyor.    

Lexar CFexpress Type-A Gold Tam Boyutta Gör

Özellikle fotoğrafçılık ve vlog sektöründe önemli bir ihtiyacı karşılayan CFexpress tipi hafıza kartları gelişmeye devam ediyor. Lexar bu hafta profesyoneller için dünyanın en hızlı CFexpress Type-A hafıza kartlarını duyurdu.

Lexar CFexpress Type-A Gold serisi

Lexar tarafından tanıtılan Lexar CFexpress Type-A Gold hafıza kartı dikkat çekici sertifikaların yanında yüksek kapasite seçenekleri de sunuyor. Okuma hızı 900MB/s seviyesine çıkan kartın yazma hızı da 800MB/s seviyesini buluyor. En düşük 700MB/s yazma hızı olacak şekilde optimizasyon da mevcut.

Diğer taraftan Video Performance Grade 400 (VPG 400) sertifikası ile de video aktarımlarında 400MB/s aktarım hızları garanti ediliyor. Hafıza kartının 80GB seçeneği 200$ iken 160GB seçeneği de 400$ seviyesinde. USB 3.2 Gen 2 üzerinden iletişim kuran Lexar Professional CFexpress Type A/SD kart okuyucu da hafıza kartları ile birlikte geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim