Anlık Bildirim

LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek

Kore basınında LG'nin Ocak sonu itibarıyla akıllı telefon pazarından çekileceğiyle ilgili bazı haberler çıkmıştı. Şirketin halkla ilişkilerden sorumlu yöneticisi bu spekülasyonlara son noktayı koydu.

LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek Tam Boyutta Gör

LG'nin akıllı telefon pazarındaki eski parlak günlerini mumla aradığı bir gerçek. Kısa süre önce, şirketin mobil cihaz bölümünü tamamen satmak istediğine dair söylentiler çıktı.

Koreli basın kuruluşu TheElec, LG'nin bu ayın sonunda akıllı telefon pazarından çekildiğini duyuracağını öne sürdü. Söz konusu haberin içeriğinde şu ifadeler geçiyor:

"LG Electronics'in, kronik sıkıntılar yaşayan akıllı telefon bölümünü kapatması bekleniyor. Şirket, 15 Ocak'ta çalışanlarına bu ayın sonunda akıllı telefon bölümünün kapatılacağıyla ilgili bir açıklama yapacağını bildirdi. Büyük duyuru 26 Ocak'ta yapılacak."

LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek Tam Boyutta Gör

LG yetkililerinden açıklama geldi

Raporda, Güney Koreli markanın sadece CES 2021'de sergilediği "yuvarlanan" ekrana sahip akıllı telefonunun geliştirilme sürecini devam ettireceği belirtildi.

Ancak LG yetkilileri bu spekülasyonları kabul etmiyor. Şirketin halkla ilişkiler müdürü Ken Hong bu iddiaları "tamamen yanlış ve asılsız" olarak nitelendirdi.

LG akıllı telefon pazarından çekilmeyecek Tam Boyutta Gör

Sonuç olarak akıllı telefon dünyası henüz LG'yi kaybetmeyecek gibi görünüyor. En azından yakın gelecekte böyle bir durum söz konusu olmayak. Kim bilir belki de şirket eski popülaritesini geri kazanmasını sağlayacak ilgi çekici yeni ürünlerle karşımıza çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16922 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, mobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim