Anlık Bildirim

LG, birden fazla ekrana sahip sıra dışı bir dizüstü bilgisayar tasarlıyor

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin ortaya yeni çıkan patenti, şirketin birden fazla ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar geliştirme planlarını ortaya koydu.      

LG, birden fazla ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar tasarlıyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticilerinden LG'nin yakında en az üç ekranlı farklı bir dizüstü bilgisayarı duyurması mümkün. Cihazın açıklaması Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü'nün (WIPO) internet sitesinde yayınlandı.

Çizimlerde de göreceğiniz gibi laptop'ın, üst kapağındaki geniş ekran, ana ekran olacak şekilde tasarlanmış. Dizüstü bilgisayarı açarken alt kısmındaki özel bir ek ise tabanın arkasını kaldırarak  soğutmayı iyileştirecek ve yazarken rahatlık sağlayacak.

LG, birden fazla ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar tasarlıyor Tam Boyutta Gör

Klavyenin yanlarında yardımcı ekranlar

Cihazın donanımı, solunda ve sağında küçük yardımcı ekranların olacağı kompakt bir klavye içeriyor. Bunlardan biri dokunmatik yüzey olarak veya sayısal düğmeleri görüntülemek için kullanılabilir. İkincisinin de ek kontrolleri, örneğin ses kontrolünü, belirli bir uygulama için belirli ayarları vb. görüntülemek için kullanılabilmesi muhtemel.

LG, birden fazla ekrana sahip bir dizüstü bilgisayar tasarlıyor Tam Boyutta Gör

Klavye alanının üzerinde oldukça büyük bir boş alan var. Buraya yüksek kaliteli bir ses sisteminin hoparlörlerinin veya dokunmatik kontrol destekli başka bir ek ekranın yerleştirilebileceği öne sürülüyor.

Ne yazık ki, ortaya çıkan bu tasarıma sahip taşınabilir bir bilgisayarın ticari pazarda ne zaman ortaya çıkabileceği henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim