Anlık Bildirim

LG Display, şeffaf OLED ekran konseptlerini tanıttı: Mekanlara farklı yaklaşımlar sağlayacak

LG Display, CES 2022 öncesinde fuarda sergileyeceği şeffaf OLED ekran konseptlerine bir bakış sundu. Konseptler, çoğunlukla iş odaklı ancak ev için tasarlanan ve rafa sahip bir konsept de var.

LG Display, yeni şeffaf OLED ekran konseptlerini duyurdu Tam Boyutta Gör

LG Display, CES 2022 öncesinde yenilikçi konsept teknolojilerini tanıtmaya devam ediyor. Şirket son olarak fuarda sergileyeceği şeffaf OLED ekranlarına bir öz izleme sunuyor. OLED Shelf, Shopping Managing Showcase, Show Window ve Smart Window şirketin konsept şeffaf OLED teknolojileri olacak.

LG Display'den şeffaf OLED konseptleri

Omicron varyantı sebebiyle birçok şirket CES 2022'ye şahsen katılım göstermeyeceklerini açıklarken LG Display, fuarda tanıtacağı konsept teknolojileri için hazırlıklarına devam ediyor.

LG Display, yeni şeffaf OLED ekran konseptlerini duyurdu

Şirketin fuarda sergileyeceği konseptlerden OLED Shelf, en üstte bir rafın yer aldığı üst üste monte edilmiş iki adet 55 inçlik şeffaf OLED ekrandan oluşuyor. OLED Shelf'i oluşturan ekranlarda aynı anda farklı iki akış görüntülenebiliyor.

LG Display, yeni şeffaf OLED ekran konseptlerini duyurdu Tam Boyutta Gör

Shopping Managing Showcase ile LG Display, lüks mağazaları hedefliyor. Ahşap bir standa yerleştirilmiş olan şeffaf OLED ekran, ürünlerin önünde konumlanacak ve stanttaki ürünlerin özelliklerini gösteren grafikler ya da görsel efektler sayesinde farklı bir alışveriş deneyimi sunacak.

LG Display, yeni şeffaf OLED ekran konseptlerini duyurdu Tam Boyutta Gör

LG Display ayrıca dört adet 55 inç şeffaf OLED ekrandan oluşan Show Window konseptini de fuarda sergileyecek. Zaten dünyanın birkaç noktasında kullanılan konsept teknoloji, yine mağaza odaklı bir çalışma olarak gösteriliyor. Geleneksel vitrin tasarımına farklı bir yaklaşım sergilenerekShopping Managing Showcase ile benzer bir şekilde ürünlerin önünde bulunacak ve ekranlarda istenilen dijital metinlere yer verilecek.

Şirket bir de ofiste kullanımı amaçlanarak görüntülü aramalar veya sunumlar için geliştirdiği başka bir şeffaf OLED ekran konsepti olan Smart Window'u duyurdu ancak herhangi bir görselini paylaşmadı.

LG Display, duyurduğu tüm konsept ürünlerin şirketin 8. nesil ekran üretimi sürecinde olduğunu söylediği %40 şeffaflığa sahip aynı 55 inç 1080p şeffaf OLED panellerden oluştuğunu söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim