Güney Kore merkezli LG Electronics, 2022’nin üçüncü çeyreğinde “Wallypto” adlı ilk kripto cüzdan uygulamasını piyasaya süreceğini duyurmuştu. LG bu defa şirket tarafından desteklenen Hedera ağında LG Art Lab adlı, NFT platformunu piyasaya sürüyor.
Platform, ABD’de yalnızca webOS 5.0 veya sonraki sürümlerini çalıştıran LG TV’ye sahip olanlar kişiler tarafından kullanılabiliyor ve doğrudan ana ekrandan erişilebilir halde. Kullanıcılar, televizyonlarında NFT'leri görebilecek. Sahip olduğu NFT'leri duvar kağıdı yapabilecek.
LG Platform İşi Kıdemli Başkan Yardımcısı Chris Jo, platformun NFT’leri alana adım atmak isteyen kullanıcılar için erişilebilir hale getirmeyi hedeflediğini söyledi. Ayrıca HBAR vakfının CEO’su Shayne Higdon ise Hedera’nın enerji verimli fikir birliği mekanizmasının onu ucuz, düşük karbon ayak izi NFT transferleri için ideal bir Blockchain haline getirdiğini söyledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.