Anlık Bildirim

LG’nin rulo OLED ekranı artık tavana asılıyor

Tavandan aşağı inen OLED rulo ekran, uçak kabinleri için 65 inçlik esnek OLED ekran, sinema severler için 88 inçlik 8K ses entegreli ekran LG’nin yeni silahları arasında.

LG’nin rulo OLED ekranı artık tavana asılıyor Tam Boyutta Gör

LG’nin geçtiğimiz yıllarda tanıttığı ve alüminyum gövdesinin içinden rulo şeklinde yukarı çıkabilen OLED televizyonu bu yıl projeksiyon perdesi tarzında tavana asılabilecek bir yapıya kavuşmuş. CES 2020 fuarında sahneye çıkacak olan 65 inçlik OLED televizyon yine rulolanabilir tarzda.

Her sektöre yönelik

Tavana monte ettikten sonra kumandası ise aşağıya doğru açılmasını sağlıyorsunuz. Rulolanabilir OLED TV ekranı dikey veya yatay kullanımda ara yüzü döndüremiyor. Bu bakımdan firma kullanıma göre ara yüzü sabitlenmiş ekranlar geliştiriyor. Masa üzeri ve tavan şu anlık iki kategori durumunda.

Fuarda uçaklara yönelik olarak geliştirilen premium OLED ekranlar da görücüye çıkacak. Kabinler için 55 inçlik OLED video duvarı, koltuk araları için 55 inçlik şeffaf OLED ekran ve first class için 65 inçlik esnek OLED ekranlar hava yolu firmalarının beğenisine sunulacak.

Son olarak sinema severler için 11. kanal ses barındıran 88 inçlik 8K Cinematic OLED ve 77 inçlik 4K ince OLED ekranlar da var. Bu televizyonlarda ses panele entegre edilmiş. Ayrıca sınıflar için 4 kaleme kadar aynı anda destek sunan 88 inçlik dokunmatik bir ekran da mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim