Anlık Bildirim

LG yeni nesil akıllı telefon modeli Velvet'in videosunu yayınlandı

Teknoloji üreticisi LG'nin geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni nesil akıllı telefonu Velvet'le ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Güney Koreli dev şimdi de cihazın videosunu yayınladı.

LG yeni nesil akıllı telefon modeli Velvet'in videosunu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG, resmi Youtube hesabında Velvet adı verilen yeni nesil akıllı telefonuyla ilgili bir video yayınladı. Cihazın tanıtımı ise önümüzdeki ay yapılacak.

15 Mayıs'ta tanıtılabilir

LG Velvet akıllı telefon modelinin arka panelinde dikey olarak hizalanmış üç kamera sensörü ve hemen altlarında da flaş modülünü görüyoruz. Cihazın arka ve ön panelindeki eğimin simetrik olduğu ve bunun da hem şık bir görünüş hem de pürüssüz bir dokunma hissi kazandırdığı belirtiliyor. Ayrıca video detaylarında, akıllı telefonun yan kısımlarında fiziksel düğmelerin yer aldığı da göze çarpıyor.



Cihazın alt kısmında 3.5mm kulaklık girişi ve USB C tipi bağlantı noktası olduğu da görülürken, ön kameranın ise ekrandaki deliğe entegre edilmiş. LG Velvet'in gücünü Qualcomm Snapdragon 765 yonga setinden alacağını ve 5G desteğinin olacağını da belirtelim. 15 Mayıs tarihinde tanıtılması beklenen ve dört renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan akıllı telefon, kutudan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Cihazın hangi fiyatla raflara çıkacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6174 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg velvet, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim