Anlık Bildirim

LinkedIn, Clubhouse benzeri sesli sohbet özelliğini bu ay platforma ekleyecek

Profesyonel sosyal iş ağı LinkedIn, kullanıcılarının ses odaları açarak etkinlikler düzenleyebileceği yeni sesli sohbet özelliğini bu ay içinde test kullanıcılarına sunacak.

Clubhouse'un pandemiyle birlikte oldukça popüler hale gelmesiyle beraber birçok platform, kendi sohbet odaklı özelliklerini piyasaya sürmeye devam ederek rekabete katılıyor. Geçtiğimiz Mart ayının sonlarında LinkedIn, Clubhouse benzeri bir sohbet odaları özelliğini geliştirmeye başladıklarını duyurmuştu. Son olarak platform, özelliğin bu ay içerisinde test edilmeye başlayacaklarını açıkladı.

Video versiyonu da gelecek

800 milyondan fazla kullanıcının yer aldığı LinkedIn, platformu kullanıcılarının daha fazla vakit geçirmelerini sağlamak için etkinliklerin listeleneceği, barındırılacağı ve pazarlanacağı bir yer haline getirmek istiyor. Bu girişim ilk adımı olan sesli etkinlikler, bu ay içerisinde bazı kullanıcılara sunulacak.

Platformun yeni özelliğinde etkinliği toplantı sahipleri yönetecek. Katılımcılar da hem etkinlikler sırasında ve hemde etkinlik sonrasında birbirleriyle konuşabilecek.

Şirketin ürün müdürü Jake Poses, TechCrunch'a verdiği demeçte: "Felsefemiz kontrolü organizatörlere vermektir. Sanal yuvarlak masaları, ocak başı sohbetlerini ve daha fazlasını barındırmayı kolaylaştırmak istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

LinkedIn ayrıca ilkbaharda özelliğin video versiyonunu da test etmeye başlayacak. Her iki hizmet de ücretsiz olarak sunulacak ve etkinleri yürütmek için gerekli olan tüm araçlar üçüncü taraf yazılımının kullanılmasını gerektirmeyecek şekilde platform tarafından sağlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim