Anlık Bildirim

Lionsgate: Büyük bir John Wick oyunu gelebilir

Lionsgate'in CEO'su popüler John Wick film serisine dayanan büyük bir AAA oyunu yapmak istediklerini açıkladı. Stüdyo şu anda bu konuyla ilgili teklifleri değerlendiriyor.
Lionsgate: Büyük bir John Wick oyunu gelebilir Tam Boyutta Gör
John Wick aksiyon filmi serisine dayalı büyük bir AAA oyunu gelebilir. Zira Lionsgate yöneticileri böyle bir projeyle ilgileniyorlar ve şimdiden birkaç büyük oyun stüdyosundan tekfil almış durumdalar. Şirket CEO'su Jon Feltheimer bunu yatırımcılarla yaptığı bir toplantıda açıkladı.

Deneyimli yönetici konuyla ilgili olarak "Haddimizi aşmak istemem ama John Wick'ten büyük bir AAA oyunu yapılabileceğini düşünüyoruz. Bazı teklifleri değerlendiriyoruz, kesinlikle bu yönde ilerlemek istiyoruz ancak şu anda bundan daha fazlasını söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Lionsgate: Büyük bir John Wick oyunu gelebilir Tam Boyutta Gör

John Wick'li yapımlar

Keanu Reeves'in baş rolünde oynadığı John Wick serisinin, sonuncusu önümüzdeki Mart ayında sinemalarda gösterime girecek olan dört filmi bulunuyor. Ballerina adlı bir spin-off ve Hotel Continental adlı bir prequel dizisi de geliştirme aşamasında.

Oyunlara gelince; VR platformuna yönelik John Wick Chronicles birinci şahıs nişancı oyunu 2017'de piyasaya sürüldü. Bunu 2019'da çıkış yapan sıra tabanlı taktik strateji oyunu John Wick Hex takip etti. John Wick ayrıca Fortnite ve Payday 2'de konuk karakter olarak yer aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2597 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, lionsgate ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim