Anlık Bildirim

John Wick evreni genişliyor: Anime serisi duyuruldu

Son yılların en sevilen serilerinden olan John Wick, yeni bir yapıma kavuşuyor. Filmlerin ve bir yan dizinin ardından John Wick evreninde geçen bir anime için düğmeye basıldı.
John Wick Anime - Midjourney
Keanu Reeves tarafından canlandırılan John Wick, geçtiğimiz yıllarda popülerliğini arttırdı ve seri, popüler kültürün önemli bir yapımı haline gelmeyi başardı. 2014’te çıkan ilk filmden bu yana birçok devam filmine ve yan projelere kavuşan seri, yakında anime medyasına giriş yapacak.

John Wick’in animesi duyuruldu

John Wick filmlerinin yönetmeni Chad Stahelski, Discourse Podcast yayını sırasında John Wick’in animesini duyurdu. Stahelski, yayının devamı Japon animelerine olan sevgisinden bahsetti ve bu medya ile daha dikkat çekici hikayeler anlatabileceklerini belirtti.

John Wick’in animesi Stahelski tarafından doğrulansa da Lionsgate konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Geçtiğimiz haftalarda The Continental dizisi ile genişleyen evren, önümüzdeki yıllarda Ballerina ve Chapter 5 gibi filmler ile daha da büyüyecek. Bakalım John Wick evreninde geçecek anime nasıl bir hikâye anlatacak?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim