Anlık Bildirim

Lucid Motors'un elektrikli SUV'si ortaya çıktı

Lucid Motors önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte Air isimli elektrikli sedan otomobilinin üretim versiyonunu tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala şirketin elektrikli SUV modeli de görüntülendi.

Lucid Motors'un elektrikli SUV'si ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Lucid Motors, birkaç yıl önce lanse ettiği lüks elektrikli sedan otomobilinin "üretim versiyonunu" önümüzdeki ay tanıtacak. Görünüşe bakılırsa 9 Eylül'deki etkinlikte sadece Air modeliyle tanışmayabiliriz.

Şirketin Tesla Model X'e rakip olarak tasarladığı elektrikli SUV modeli sürpriz bir şekilde ortaya çıktı. Aracın ismi henüz belli değil ancak oldukça agresif bir tasarıma sahip gibi görünüyor.

Lucid Motors'un elektrikli SUV'si ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çekimde görüntülendi

Lucid SUV'nin boyutlarına bakılırsa otomobil, Air ile aynı platformu paylaşıyor. Şirket, önümüzdeki ayki etkinlikte bu aracı da duyurabilir. Zira kısa süre önce Kaliforniya'da bir tanıtım filmi çekildi.

Lucid Motors'un elektrikli SUV'si ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Lucid Air, 1 dakikalık şarjla 32 km kilometre yol yapabilecek. Eylül'ün ikinci haftasında elektrikli sedanla ilgili merak edilen tüm detayları öğreneceğiz. Prototipi görüntülenen Lucid SUV'nin de aynı lansman kapsamında sahneye çıkması hiç sürpriz olmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim