Anlık Bildirim

M1 MacBook sahipleri ekran çatlakları için Apple'a toplu dava açıyor

Hem M1 MacBook Air hem de M1 MacBook Pro sahipleri, cihazlarının ekranında çatlaklar meydana geldiği gerekçesiyle Apple'a toplu dava açmaya hazırlanıyor.

M1 MacBook sahipleri ekran çatlakları için Apple'a dava açıyor Tam Boyutta Gör

Normal kullanım sırasında dizüstü bilgisayar ekranlarında çatlama yaşayan MacBook Air M1 ve MacBook Pro M1 sahipleri Apple'a toplu dava açacak.

2021 yazında yeni MacBook'ların ekranlarında çatlaklar oluştuğuna dair ilk şikayetler ortaya çıkmaya başlamıştı. Kullanıcılar, dizüstü bilgisayar kapağını basitçe kapattıklarını ve bir sonraki açışlarında ekranda şeritler bulduklarını bildirdiler. Apple, çatlakların fiziksel hasarın sonucu olduğunu iddia ediyor. Bazı durumlarda, şirket cihazları ücretsiz olarak onardı veya değiştirdi, ancak diğer kullanıcıların çoğu onarım için ödeme yapmak zorunda kaldı.

M1 MacBook sahipleri ekran çatlakları için Apple'a dava açıyor Tam Boyutta Gör

Apple sorunu kabul etmiş değil

Apple Destek tarafından açıklanan olası nedenlerden biri, klavye ile ekran arasında, kapak kapalıyken ekrana baskı yapan ve hasara neden olan küçük bir öğe veya parçacık. Buna karşılık, bu tür arızalar garanti kapsamında değil ve bu nedenle şirket müşterilere ücretsiz onarım sağlamayı reddediyor.

Hukuk firması Migliaccio & Rathod LLP mahkemede mağdurların çıkarlarını temsil etmeye hazır ve şimdi sorunlu MacBook sahiplerinden veri topluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21519 kez okundu.
36 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, macbook air ve macbook pro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim