Anlık Bildirim

M1X işlemcili yeni Mac mini'nin muhtemel tasarımı ve bazı özellikleri ortaya çıktı

Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı M1X tabanlı Mac mini'nin muhtemel tasarımı ve bazı temel özellikleri ortaya çıktı. John Prosser, M1X tabanlı Mac mini ile ilgili önemli detaylar paylaştı.

M1X işlemcili yeni Mac mini'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Apple'ın yeni ürünleriyle ilgili doğruluk payı yüksek sızıntıları ile tanıdığımız duyumcu Jon Prosser yayınladığı son videoda, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek M1X tabanlı Mac mini'nin tasarımı ve temel özellikleri hakkında bazı detaylar paylaştı.

Prosser'a göre Apple küçük masaüstü bilgisayarında yeni nesil bir endüstriyel tasarım sunacak. M1X işlemcili Mac mini, uzay grisi rengindeki Intel tabanlı Mac mini'nin yerini alırken, M1 Mac mini satışta kalacak ve en uygun fiyatlı Mac olarak sunulacak.

M1X işlemcili yeni Mac mini'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

2021 Mac mini'nin daha ince bir kasayla karşımıza çıkacağı söyleniyor. Üst paneli, pleksiglas benzeri parlak bir yüzeyle kaplı olacak. Cupertinolu şirket küçük masaüstü bilgisayarı için iki tonlu yeni renk seçenekleri sunmayı planlıyor olabilir.

Bağlantı noktası sayısı yeniden artıyor

Bildiğiniz üzere M1 işlemcili Mac mini'de, birinci nesil Apple Silicon tasarımıyla ilgili kısıtlamalar nedeniyle mevcut bağlantı noktalarının sayısı azaltılmıştı.

M1X işlemcili yeni Mac mini'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

M1X yongası, Apple'ın bir kez daha dört USB4 / Thunderbolt 3, iki USB-A, Ethernet ve HDMI portları dahil olmak üzere eksiksiz bir bağlantı noktası yelpazesi sunmasına izin verecek.

M1X işlemcili yeni Mac mini'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Görünüşe bakılırsa şirket 2021 Mac mini'de M1 işlemcili iMac ile aynı manyetik güç konnektörünü kullanacak. Bloomberg'in geçtiğimiz hafta yayınlanan raporunda, yeni Mac mini'nin 10 çekirdekli M1X işlemciyle güçlendirileceği belirtilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim