Anlık Bildirim

M2 çipli MacBook Air ve MacBook Pro 13 inç bu yıl duyurulacak

M1, M1 Pro, M1 Max ve M1 Ultra derken artık sıra M2 çipinde. Endüstri kaynaklarından gelen son bilgilere göre Apple, yıl bitmeden M2 çipli yeni MacBook modellerini kullanılarla buluşturacak.

M2 çipli MacBook Air ve MacBook Pro 13 inç bu yıl duyurulacak Tam Boyutta Gör

Mart etkinliğinde M1 Ultra yonga setli Mac Studio'yu duyuran Apple, şimdi de M2 çipli MacBook Air ve 13 inç MacBook Pro üzerinde çalışıyor. Öyle ki endüstri kaynaklarından gelen bilgilere göre Cupertino'lu teknoloji devi bu yıl bitmeden M2 yongasına sahip yeni MacBook modellerini duyuracak.

M1'in halefi olacak

9to5mac tarafından hazırlanan yeni bir raporda, Apple'ın M2 çipli MacBook Air ve 13 inç MacBook Pro'yu bu yıl içinde piyasaya süreceği belirtiliyor. "Staten" kod adına sahip ve A15 Bionic yongasını temel alması beklenen çipin, 8 çekirdekli CPU ve 10 çekirdekli GPU kümelemesi ile geleceği söyleniyor.

Giriş seviyesi M1 çipinin halefi olması beklenen M2 yongasının, M1 Pro ve M1 Max kadar performanslı olması ise beklenmiyor. M2 çipli MacBook Air ve MacBook Pro 13 inç modellerinin yıl sonlarına doğru duyurulması kuvvetle muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5098 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook air, m2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim