Anlık Bildirim

M2 çipli yeni MacBook Air tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

M2 çipli MacBook Air, WWDC22'de tanıtıldı. Tasarımı yenilenen M2 MacBook Air tüm özellikleri ve fiyatıyla haberimizde.                                            

M2 çipli yeni MacBook Air tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Apple'ın heyecanla beklenen etkinliği WWDC 2022'de yeni nesil Apple işlemcili ilk cihaz tanıtıldı. Dünyanın en çok satan cihazı olan MacBook Air, Apple'ın M2 işlemcisi ile güncellendi

M2 MacBook Air'in özellikleri ve fiyatı

Yeni nesil MacBook Air, önceki nesil MacBook Air'in en çok sevilen özelliklerini yeni nesil MacBook Pro'nun yeni nesil tasarımı ile güncelliyor. Yeni MacBook Air, çentikli tasarımı ve ince çerçeveleri ile ekran boyutunu büyütüyor ve 13.6 inçlik Liquid Retina ekranını kullanıcılara sunuyor. Ayrıca MacBook Air, 1080p kamera ile güncelleniyor. Yeni nesil MacBook Pro serisinde gördüğümüz MagSafe şarj girisi ise MacBook Air'da da bulunuyor. Ayrıca opsiyonel 67W şarj aleti ile 30 dakikad %50 şarj etmek mümkün.

M2 çipli yeni MacBook Air tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Performans konusuda ise MacBook Air, M2 işlemcisinin yeni işlem ve grafik gücünü getiriyor. 24GB'a kadar RAM desteği sunan M2 işlemcili Air, önceki nesile göre %20 daha yüksek performans sunuyor. Video editlemede ise %40 daha yüksek performans sunuyor. M2, 8inci nesil intel işlemcili MacBook Air'lardan ise 5 kat daha yüksek performans sunuyor. Bunca performansa rağmen MacBook Air, tüm gün batarya ömrünü ve fansız tasarımını korumaya devam ediyor. Ayrıca MacBook Air ile beraber Apple, yeni nesil çift girişli USB-C şarj aletini de duyurdu. Ancak cihaz ile mi gelecek şuan bilinmiyor. 

M2 çipli yeni MacBook Air tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

11.3mm kalınlıkta olan 1.25kg ağırlıkta olan MacBook Air, en ince kasada performans sunma konusunda oldukça rekabetçi oluyor. 500nit destekleyen yeni Liquid Retina Ekran ise 13.6 inçe çıkarılmış. Air'ın kulaklık girişi ise üst seviye kulaklıkları destekliyor. MacBook Air, 4 farklı renk seçeneği ile gelecek, bunlar: uzay grisi, gümüş, altın ve koyu mavi olacak. Yeni MacBook Air'ın fiyatı 1199 dolar olarak belirlenmiş. Öğrenciler için ise fiyatı 1099 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11182 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook air, yeni macbook air ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim