Anlık Bildirim

M2 işlemcili ve yeni renk seçeneklerine sahip Macbook Air geliyor

Geçtiğimiz yılın en başarılı bilgisayarlarından olan M1 işlemcisi ile teknolojisini dünyasını konuşturmaya doyamayan Macbook Air, 2022’de M2 ve renk seçenekleri ile geliyor.

M1 işlemcisi ile ortalığı kasıp kavuran Apple’ın en popular bilgisayarlarından olan Macbook Air, 2022’nin ilk yarısında güncellenecek. M1 iMac ve yeni nesil iPad Pro iddiaları doğru çıkan DylanDkt’nin son tweetine göre yeni nesil Macbook Air, M2 işlemcisi ile gelecek ve yeni renk seçeneklerine sahip olacak.

 

M1X, Pro modellerine özel olabilir

Apple’ın daha M1X’i tanıtmadan, M2 ile ilgili bilgiler çıkması biraz karmaşık olabilir ancak gelen bilgilere göre M1X, Pro Mac modellerine özel olacak ve M1’in halefi M2, Macbook Air’de karşımıza çıkacak. Dudak uçuklatan performans iddiaları ile M1X’in, M2’den güçlü olması bekleniyor.

Renkli daha çok Apple cihazı görebiliriz

Geçtiğimiz aylarda, Apple’ın mavi ve diğer renklere sahip Macbook Air prototipleri hazırladığına dair bilgiler gelmişti. Apple’ın ortalama tüketicilere renkli ürünler sunma felsefesine geçtiğimiz yıllar içinde şahit olduk. iPhone XR, iPhone 11, iPad Air ve M1 iMac ürünleri ile oldukça farklı ve keyifli renkler sunan Apple, bu fikrini genişletecek gibi duruyor.

M2 işlemcili renkli Macbook Air geliyor. Ne zaman çıkış yapacak? Tam Boyutta Gör

Daha fazla bilgisi bulunmayan Macbook Air’ın Ming-Chi Kuo’nun iddialarına göre Mini-LED ekran ile 2022’nin ilk yarısında çıkış yapması bekleniyor.

Kaynakça https://twitter.com/dylandkt/status/1412089676220055555 https://9to5mac.com/2021/07/06/rumor-colorful-macbook-air-with-m2-processor-slated-for-first-half-of-2022/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim