Anlık Bildirim

M3 çipli iMac modelinin çıkış dönemi sızdırıldı

M3 çipli iMac hakkında konuşmak için henüz erken olsa da teknoloji basını şimdiden bu cihaz ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Merkezi Cupertino'da olan Apple'ın yeni planları neler?
iMac
Silicon M2 çipi ile donatılan birkaç cihazı tanıma fırsatına erişen kullanıcılar performans bakımından daha güçlü olan M2 yongalara ev sahipliği yapacağı iddia edilen yeni MacBook modelleri ile karşılaşacak. Peki ​​​​​M3 çipli iMac modelleri ne zaman piyasaya sürülecek?

M3 çipli iMac için çıkış dönemi tahmini

Gücünü M2 Pro ve M2 Max yongalarından alacağı söylenen 14 inç MacBook Pro ile 16 inç MacBook Pro'nun resmî çıkış tarihi merak ediliyor. Alınan bir bilgiye göre bu ikiliye önümüzdeki yılın ilk günlerinde rastlayabiliriz.

Zira 14 inç MacBook Pro ile 16 inç MacBook Pro'nun Mart 2023 döneminde kullanıcıların beğenisine sunulacağı öne sürüldü. Bu bilgiler pek yabancı değil.

M3 çipli iMac Tam Boyutta Gör
Şu anda piyasada bulunan 14 inç ve 16 inç MacBook Pro ürünleri geçen yılın ekim ayında piyasaya sürüldü. Bu cihazlar gücünü M1 Pro ve M1 Max ikilisinden alıyor.

Bir söylentiye göre M3 çipli iMac modeli veya modelleri 2023 yılının son günlerinde tanıtılacak. Bu söylem önümüzdeki yılın sonbahar dönemini ve aralık ayını kapsıyor. Ayrıca Apple'ın yeni bir Mac Mini üzerinde çalıştığı belirtildi fakat bu model için herhangi bir lansman tarihi yok. Bu üründe M2 isimli işlemci yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim