Anlık Bildirim

M3 işlemcili MacBook Air geliyor: MacBook Pro yenileniyor

2023 Macbook Air modeli hakkında söylentiler sürüyor. Apple’ın iki farklı boyutta yeni MacBook Air üzerinde çalıştığı söyleniyor. Yenilenen MacBook Pro da geliyor.
2023 Macbook Air ve M3 MacBook Pro Tam Boyutta Gör
Apple, 13 ve 15 inç yeni nesil MacBook Air tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni MacBook Air ile birlikte geleceği söylenen MacBook Pro, Apple M3 çipten güç alacak. Kod adı J513 olan yeni 13 inç MacBook Air, J515 kod adlı yepyeni 15 inç MacBook Air’ın hangi M3 işlemciyi taşıyacağı henüz bilinmiyor. M3 Pro gibi M3 çipinin daha güçlü bir sürümünü görebiliriz.

13 inç ve 15 inç MacBook Air geliyor

Apple’ın MacBook Air modelleriyle birlikte 13 inç MacBook Pro’yu en son işlemciyle yenileyip çıkarmayı planlıyor. Kod adı J504 olan yeni giriş seviye MacBook Pro, yeni MacBook Air ile aynı sekiz çekirdekli M3 çipe sahip olacak.

MacBook Pro, M3 çiple yenilenecek

Apple’ın yeni Mac’leri ne zaman tanıtacağı belli değil. Mark Gurman’a göre, yeni MacBook Air Haziran ayında WWDC etkinliği sırasında tanıtılacak. Hem 13 hem de 15 inç modellerde M3 çip bulunacağından, yeni MacBook’ların Apple geliştiriciler konferansı öncesinde duyurulması pek olası değil. Hatırlayacağınız üzere M2 çip, yeni MacBook Air ve 13 inç MacBook Pro ile birlikte WWDC 2022’de duyurulmuştu. Apple, sürpriz yapmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11204 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook air, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim