Anlık Bildirim

Gelecekteki MacBook ekranları, kullanıcı için en doğru açıyı otomatik olarak ayarlayabilecek

Apple'ın listelenen son patentine göre gelecekte piyasaya sürülecek MacBook'ların ekranları kullanıcıların en doğru açıyla ekrana bakabilmeleri için otomatik olarak hareket edebilecek.

MacBook'lar otomatik ayarlanabilir ekrana sahip olabilir Tam Boyutta Gör

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, gelecekteki MacBook'larda kullanılması muhtemel yeni bir teknolojinin patentini aldı. Patente göre şirket, bilgisayarın ekranını kullanıcı için en iyi açıya sahip olacak şekilde otomatik olarak ayarlanabilmesini sağlayacak.

Ekran kullanıcının konumuna göre ayarlanacak

Apple, patentlerine bir yenisini daha ekledi. Şirketin ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'nde listelenen son patentine göre MacBook'lar kullanan kişilerin ekrana doğru açıyla bakıp bakmadığını tespit edebilecek ve en doğru bakış açısını elde etmek için ekranı öne ve arkaya hareket ettirebilecek.

MacBook'lar otomatik ayarlanabilir ekrana sahip olabilir Tam Boyutta Gör

Patent açıklamasına ve patentte yer verilen görsellere bakıldığında Apple'ın sunacağı yenilik, bilgisayarın kamerası aracılığıyla çalışacak. Patent, kullanım kolaylığı sunacak olsa da otomatik hareket edecek menteşeler mekanik sorunları da beraberinde getirebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim