Anlık Bildirim

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo GTI, yenilenen yüzü ve teknolojileriyle karşınızda

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan makyajlı Polo'nun ardından gözlerin çevrildiği yenilenen Volkswagen Polo GTI'ın örtüsü kaldırıldı. İşte makyajlı Polo GTI tasarımı ve özellikleri:

makyajlı 2021 polo gti dış tasarımı Tam Boyutta Gör

Volkswagen, makyajlı 2021 Polo GTI'a ilişkin ilk paylaşımını geçtiğimiz ay gösterdiği çizimlerle yapmıştı. Şimdiyse makyajlı 2021 Volkswagen Polo GTI'ın tüm detayları ortaya çıktı.

2021 Polo GTI tasarımı ve özellikleri

2021 Polo GTI'ın ön bölümünde, çizimlerden aşina olduğumuz değişiklikler dikkat çekiyor. Tıpkı büyük kardeşi Golf GTI'da olduğu gibi Polo GTI'da da tampon kısmında boydan boya petek desenlere yer verilmiş ve tampon kenarlarındaki aydınlatmalar bu peteklerin içine entegre edilmiş. Üst panjurda ve çamurluklarda kırmızı GTI rozetlerinin de yer aldığı modeldeki ışık şeridinin üzerine eklenen kırmızı çizgi de göze çarpan detaylardan.

Yeni farlar ve stoplarla donatılan makyajlı Polo GTI'da önde IQ.Light LED matrix farlar, arkadaysa dinamik sinyaller ve animasyonlu fren lambası dikkat çekiyor. 2021 Volkswagen Polo GTI'ın göze çarpan diğer tasarım unsurları arasında GTI'a özel tamponlar, çift renkli alaşım jantlar, kırmızı kaliperler, çift egzoz çıkışı, arka spoyler ve arkadaki logonun altında model yazısının yerini alan 'GTI' yazısı bulunuyor.

makyajlı 2021 volkswagen polo gti Tam Boyutta Gör

2021 Volkswagen Polo GTI'ın dış tasarımındaki kırmızı detaylar, mat krom dokunuşlarla birlikte iç mekanda da karşımıza çıkıyor. Bu alandaki en önemli değişimlerden biri 8 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranın standart olarak sunulduğu yeni multimedya sistemi oluyor. Müşteriler dilerse 9.2 inçlik 'Discover Pro' isimli sistemi de tercih edebiliyor. Kompakt modelin bagaj hacmiyse 351 litre.

Bu yeni sistemlerin özellikleri arasında kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay desteğinin yanı sıra sürücü profillerini buluta kaydetme gibi özellikler yer alıyor. Makyajlı Polo GTI'da ayrıca markanın IQ.Drive adı verilen, sezgisel adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı gibi özellikleri bir araya getiren yarı otonom sürüş sistemi de mevcut.

Kompakt modelin kaputu altında herhangi bir değişim yok. 2.0 litre dört silindirli turbo motor 207 beygir güç ve 320 Nm tork üretiyor. 7 ileri DSG ile kombine edilen ünite, otomobilin 0-100 km/s hızlanmasını 6.5 saniyede tamamlamasını sağlıyor. Azami hız ise 240 km/s. Alçaltılmış süspansiyon ve elektronik diferansiyel ile gelen makyajlı Polo GTI'da 'Sport Select' süspansiyon da opsiyon listesinde.

Makyajlı Polo GTI'ın önümüzdeki aylarda Avrupa'da satışa sunulması bekleniyor fakat net tarih ve fiyat bilgisi henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30198 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, makyaj ve
3 etiket daha polo gti hatchback kompakt
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim