Anlık Bildirim

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo'dan yeni teaser geldi! İşte tanıtım tarihi

Makyajlı Polo'nun tanıtılacağı tarihi duyuran Volkswagen, kompakt modelin ön bölümündeki değişim hakkında ipucu veren bir görsel de paylaştı. İşte detaylar:

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo'dan yeni teaser geldi! İşte tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce 2021 Şanghay Otomobil Fuarı kapsamında yeni elektrikli SUV modeli ID.6'yı görücüye çıkaran Alman marka şimdi de makyajlı Volkswagen Polo'ya ilişkin bir ipucu görseli paylaştı.

Yapılan paylaşıma göre makyajlı 2021 Volkswagen Polo, 22 Nisan Perşembe günü dijital bir etkinlikle dünyaya gösterilecek. Söz konusu etkinlik Türkiye saati ile 12.00'da gerçekleştirilecek. Şirketin paylaştığı teaser görseline dönecek olursak, Polo'nun yenilenen ön bölümü ve aydınlatmaları hakkında ipuçları veren bir çizim görseli olduğunu söyleyebiliriz.

Makyajlı Polo'nun farları mevcut kasadakine kıyasla biraz daha incelmiş gibi görünüyor. Ayrıca alt bölümdeki LED gündüz farlarının tasarımı da değişmiş. Öte yandan logoya kadar uzanan LED şeritle bu iki aydınlatmanın birbirine bağlandığını görüyoruz. Bunun yanı sıra üst bölümdeki panjur da biraz daha inceltilmiş gibi görünüyor. Görselde yer almıyor ama tampondaki merkez hava girişi ve sis farlarında da değişim göreceğiz.

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo'dan yeni teaser geldi! İşte tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör

Makyajlı Volkswagen Polo'daki bir diğer önemli değişiklik de arkadaki stop lambaları tarafında yapılacak. Bu kapsamda yenilenen stopların Golf 8'deki gibi logoya doğru uzamasını bekleyebiliriz. Aslında bu değişim, her ne kadar Alman marka bu detayı gizlemeye çalışmış olsa da casus fotoğraflardaki prototiplerde de fark edilebiliyor. Bunun yanında makyajlı Polo'nun iç mekanının da dijitalleşmesini ve yeni teknolojilere kavuşmasını bekleyebiliriz.

Kompakt modelin motor gamında da güncellemeler görmeyi bekliyoruz. Örneğin sıkılaşan emisyon kuralları kapsamında üç silindirli turbo benzinli motordaki elektrik desteği Polo'da da yerini alacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21898 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, makyajlı volkswagen polo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim