Anlık Bildirim

Makyajlı 2022 Volkswagen Lavida'nın örtüsü kaldırıldı

SAIC-Volkswagen ortaklığında üretilen ve şirketin Çin'deki en popüler modellerinden biri olan Lavida makyajlandı. Versiyona göre iki farklı yüzle gelen model Pekin Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Makyajlı 2022 Volkswagen Lavida'nın örtüsü kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Volkswagen, Çin'deki en güçlü silahlarından biri olan Lavida'yı yeniledi. SAIC-Volkswagen ortaklığında üretilen üçüncü nesil Volkswagen Lavida makyajlandı. Yenilenen Volkswagen Lavida, versiyona göre iki farklı yüze sahip olacak.

Makyajlı Volkswagen Lavida'nın iç ve dış tasarımı yenilendi

Tasarıma baktığımızda 2022 Volkswagen Lavida'nın daha büyük bir ön panjura sahip olduğunu görüyoruz. MQB temelli modelin daha modern LED farlara, yeni hava girişlerine ve daha fazla krom süslemeye sahip olduğunu da söylemek mümkün. Star Edition adı verilen versiyon ise daha farklı panjur tasarımı, daha sportif tamponu ve karartılmış farlarıyla farklı bir yüz sunuyor.

Profil görünümü değişmeyen makyjlı Volkswagen Lavida'nın yeni tasarım jantları dikkat çekiyor. Arkada ise yeni grafiklere kavuşan LED stoplar, boydan boya uzanan reflektör ve krom detaylar göze çarpıyor. Star Edition versiyonunda bunlara ek olarak yan ayna kapakları ve tavanla uyumlu parlak siyah bir lip spoyler bulunuyor.

Makyajlı 2022 Volkswagen Lavida'nın örtüsü kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Makyajlı Volkswagen Lavida'nın iç mekanı da yenilenmiş. Ortada tablet ekran şeklinde konumlandırılan büyük multimedya ekranı, sürücünün önünde de yeni dijital gösterge paneli bulunuyor. Direksiyon simidinin de yenilendiği sedan modelde, Star Edition versiyonuyla birlikte siyah deri döşeme, kırmızı dikişler ve havalandırma menfezlerindeki kırmızı detaylar da devreye giriyor.

İlk kez 2008'de satışa sunulan ve 2018'de üçüncü nesline geçiş yapan Volkswagen Lavida, 5 milyondan fazla satış adediyle şirketin Çin'deki en popüler sedan modellerinden biri. Makyajlı Lavida'nın nisan ayında 2022 Pekin Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkarılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19095 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, lavida ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim