Anlık Bildirim

Makyajlı Volkswagen Tiguan kamuflajsız görüntülendi

Geçtiğimiz aylarda ipucu görseli paylaşılan makyajlı Volkswagen Tiguan, bu kez de kamuflajsız olarak görüntülenen prototipiyle karşımızda. Aracın iç ve dış tasarımını görebiliyoruz.

Makyajlı Volkswagen Tiguan kamuflajsız görüntülendi Tam Boyutta Gör

Volkswagen’in kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Tiguan çok yakında önemli bir makyaj operasyonu geçirecek. Bu çalışma kapsamında test edilen makyajlı Volkswagen Tiguan prototiplerinden biri kamuflajsız olarak görüntülendi.

Makyajlı Volkswagen Tiguan’ın ön bölümünde baktığımızda, yenilenen far grubunun Golf 8’deki gibi çamurluklara doğru çıkıntılı olduğu göze çarpıyor. Karşımızda duran bu prototip, opsiyon olarak sunulan IQ.Light LED matrix farlarla donatılmış. Ayrıca, farların arasındaki ızgaranın hem enine hem boyuna büyüdüğünü ve şirketin yeni logosunu üzerinde taşıdığını görebiliyoruz.

Makyajlı Volkswagen Tiguan prototipindeki geniş hava girişlerine sahip sportif ön tampon, aracın R-Line donanım seviyesine bakıyor olabileceğimizi akıllara getiriyor. Jantlara ve arka tampona baktığımızda aynı durum söz konusu olmuyor fakat bunun hala bir prototip olduğunu unutmamak gerek. Arka bölüm demişken, bu alandaki stop grubunun dış şeklini koruduğunu fakat bumerang şekilli yeni LED grafiklerle tazelendiğini de ekleyelim.

Makyajlı Volkswagen Tiguan kamuflajsız görüntülendi Tam Boyutta Gör

Makyajlı Volkswagen Tiguan’ın iç mekanındaki değişim, Alman markanın makyaj operasyonlarından alışık olduğumuz gibi oldukça küçük. Klima kontrollerinin bulunduğu alanda dokunmaya duyarlı düğmeler kullanılmış olması ve yeni direksiyon, bu alanda gözümüze çarpan detaylardan. Makyajlı Volkswagen Tiguan’ın yeni bilgi-eğlence sistemi sayesinde kablosuz güncelleme desteğine sahip olması da beklenen özellikler arasında.

Makyajlı Volkswagen Tiguan, “GTE” takısı alması beklenen şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonla birlikte tanıtılacak. Golf GTE ile aynı olması beklenen sistemin 1.4 litre TSI ve bir elektrik motoru kombinasyonuyla toplamda 245 beygir güç ve 400 Nm tork üretmesini bekleyebiliriz. Söz konusu sistemin Golf GTE’ye 60 kilometre saf elektrikli sürüş menzili sağladığını da belirtelim.

Diğer birçok motor seçeneğini de yeni Golf ile paylaşmasını beklediğimiz makyajlı Volkswagen Tiguan ailesinin en tepesindeki Tiguan R da 320 beygirlik 2.0 litre TSI motorla gelebilir. Tazelenen kompakt SUV’un yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9896 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, makyajlı volkswagen tiguan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim