Anlık Bildirim

Malezya, Huobi Global’e dava açtığını duyurdu

Malezya, kripto para borsası Huobi'ye dava açtığını duyurdu. Huobi'nin ülkedeki faaliyetlerini durdurması isteniyor.                                              
Malezya, Huobi Global’e dava açtığını duyurdu Tam Boyutta Gör
Malezya Menkul Kıymetler Komisyonu (SC), Huobi Global Limited kripto borsasına lisanssız bir şekilde sürdürdüğü faaliyetlerini sonlandırmasını emretti. Bununla birlikte SC, ülkede yasa dışı faaliyet gösterdiği için hem Huobi’ye hem de CEO Leon Li’ye karşı dava açtı. 

Son dönemde birçok şirket kendilerine açılan davalar ile başı dertte. Son olarak Malezya Menkul Kıymetler Komisyonu, Malezya'da lisanssız şekilde faaliyetini sürdürdüğü için Huobi'ye dava açtı. Huobi'nin Apple Store, Google Play'deki mobil uygulaması web sitesine erişimi durdurmasını talep etti.

Malezya, Huobi’nin ülkedeki web sitesini ve mobil uygulamasını devre dışı bırakmasının yanı sıra Malezyalı yatırımcılara yönelik her türlü reklamı durdurması gerektiğini söyledi. Düzenleyici kurum, Leon Li’ye de bu direktiflerin yerine getirilmesini sağlaması için özel olarak talimat verildiğini belirtti.

Huobi Global Limited’e ayrıca Malezyalı yatırımcılara e-posta veya sosyal medya platformlarında herhangi bir reklamın dolaşımını, yayınlanmasını veya gönderilmesini durdurması talimatı verildi. CEO olarak Leon Li’ye de yukarıdaki direktiflerin yerine getirilmesini sağlamak için özel olarak talimat verildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim