Anlık Bildirim

Marshall Middleton amiral gemisi hoparlör duyuruldu

Marshall Middleton adındaki suya dayanıklı amiral gemisi kablosuz hoparlör 4 tarafındaki sürücüleriyle sağladığı mekânsal 50W ses çıkışı ile dikkat çekiyor.     
Marshall Middleton Tam Boyutta Gör
Üst seviye ses sistemlerinin lider isimlerinden Marshall, kablosuz hoparlör serisinin amiral gemisi olacak yeni ürününü tanıttı. Marshall Middleton suya dayanıklılık ve uzun kullanım süreleri ile dikkat çekiyor.

Marshall Middleton özellikleri ve fiyatı

Marshall Middleton kablosuz hoparlör modeli dörtgen prizma bir tasarıma sahip. Gövde IP67 sertifikası için dayanıklı hale getirilmiş. 10.6cmx22cmx9.5cm ölçüleri ile firmanın en büyük IP67 hoparlörü oluyor. Dış kaplamanın yüzde 55 oranında dönüştürülmüş plastikten imal edildiği belirtilmiş. Fiziksel tuşlar üst kısımda yer alıyor.

İki adet 15W woofer ve iki adet 10W tweeter barındıran hoparlör 360 derecelik 50W gücünde ses verebiliyor. Ses frekansları ise 50Hz-20kHz arasında değişiyor. Bağlantı Bluetooth 5.1 üzerinden sağlanıyor.

Üç hücreli batarya 9600mAh kapasiteye sahip ve 20 saate kadar kullanım sunuyor. Ayrıca taşınabilir cihazlarını da USB Tip-C üzerinden şarj edebiliyor. Cihazın tam şarj olması 4.5 saati buluyor. 20 dakikalık şarj ile 2 saatlik kullanım elde ediliyor. Marshall Middleton kablosuz hoparlör modeli için 300$ fiyat etiketi belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim