Anlık Bildirim

Marvel'ın yeni Captain Marvel filmi The Marvels'ın çekimleri başladı

Marvel'ın 2019'da yayınladığı Captain Marvel filminin devamı olan The Marvels filminin çekimleri başladı. Açıklama Brie Larson'dan geldi.

Marvel filmi The Marvels'ın çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

Endgame ile bir dönemi sonlandıran Marvel'ın yeni döneminde genel olarak yeni karakterleri göreceğiz. Ancak önceki dönemin sonundaki karakterler, örneğin; Doctor Strange ve Captain Marvel bu dönemde daha da önemli olacak. Geçtiğimiz saatlerde de Brie Larson'dan güzel haber geldi.

The Marvels Çekimleri Başladı

Geçtiğimiz saatlerde bşr röportaja katılan Brie Larson, Captain Marvel'ın ikinci filmi olan The Marvels'ın çekimlerinin başladığını açıkladı. Ne yazık ki filmle ilgili bir detay vermedi ancak bulunduğu setin hayal edebileceğimizden çok daha büyük olduğunu söyledi.

The Marvels film ile ilgili ne yazık ki çok fazla detay bilinmiyor. Ancak 2022'nin başlarında gelecek olan Ms. Marvel dizisinin bu filme bağlanacağı düşünülüyor. The Marvels'ın logosuna baktığımızsa sondaki "S" harfi Ms. Marvel'ın logosu. Filmde Ms. Marvel'ın olacağı, Ms. Marvel dizisinde de Captain Marvel'ın olacağı biliniyor. 

The Marvels'ın yönetmenliğini Nia DaCosta üstleniyor. Şu an için bilinen oyuncu kadrosu ise şöyle: Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Zawe Ashton ve Seo Jun Park. Filmin 11 Kasım 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim