Anlık Bildirim

DC filmi Justice League'in yenisinin yayınlanmasına birkaç yıl var

DC çizgi roman dünyasın bir hayli önemli yere sahip olan Justice League ekibiyle ilgili yeni bir film Charles Roven'in söylediğine göre birkaç yıl içinde gelecek.

Justice League'in yeni filmi birkaç yıl içinde yayınlanabilir Tam Boyutta Gör

Marvel için Avengers neyse DC için de Justice League aynı öneme sahip. Marka açısından da popülerlik açısından da birbirlerine yakınlar. Ancak ne yazık ki DC'nin sinema tarafında Justice League'in çok iyi kullanıldığını göremedik. Şu anda görünürde yeni bir film olmasa da güzel bir haber geldi diyebiliriz.

Yeni Justice Legue Filmi Birkaç Yıl Uzakta

Dark Knight üçlemesi, Wonder Woman, Zack Snyder's Justice League ve daha birçok projede yapımcı olan Charles Roven, geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter bir röportaj yaptı. Röportaj esnasında dahil olmak istediği projelerden bahsederken, yeni Justice League filminin de birkaç yıl içinde geleceğini söyledi. Dediğimiz gibi şu anda duyurulmuş bir film yok ayrıca DC sinema evreni de tamamen birbirine girmiş durumda. Bu yüzden bir film yapılacağını bilmek de güzel diyebiliriz.

Eğer Charles Roven'in dediği gibi birkaç yıl içerisinde yeni bir Justice League filmi gelirse yakında en azından duyurusu yapılacaktır. Şu anda birçok DC karakteri için bağımsız filmler yapılıyor. Bu yüzden DC'nin film projelerini takip etmek bir hayli zor. Ancak eğer bir film olursa önceki Justice League filmlerinin yönetmeni olan Zack Snyder'ı büyük bir ihtimalle göremeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim