Anlık Bildirim

Marvel, Spider-Man ile NFT dünyasına ilk adımını atıyor

Son günlerde büyük markaların desteği ile yeniden yükselişe geçen NFT dünyasına bir destek de Marvel'dan geldi. Marvel, NFT satışına başlıyor.

Marvel’ın Örümcek Adam’ı NFT Oluyor Tam Boyutta Gör

Marvel ilk defa, Örümcek Adam (Spider-Man) sanal koleksiyonları ile NFT pazarına giriyor. Çizgi roman ve sinema devi, süper kahramanın beş benzersiz dijital heykelini içeren NFT'sini yayımlamak için VeVe ile anlaştı.

Marvel, NFT pazarına Örümcek Adam'la girse de bu sadece başlangıç. Öyle ki şirket ilk çizgi roman sayısını daNFT'sini yakında yayınlamayı planlıyor.

Marvel NFT’leri, GameFi'nin büyüdüğü ve oyuncuların Blockchain alanına ilgisinin artmaya başladığı dönemde çıkarak stratejik bir hamle yapıyor.

Marvel’ın Örümcek Adam’ı NFT Oluyor Tam Boyutta Gör

Ek olarak Marvel gibi büyük bir isimden efsanevi süper kahramanların dijital koleksiyonlarını yayımlamak, NFT sektörüne daha fazla güvenilirlik kazandırmak ve bu teknolojinin ana akım tarafından benimsenmesi için oldukça önemli.

DC de NFT pazarına girmeyi düşünüyor

Daha önce VeVe ile anlaşan Marvel'in rakibi DC Comics ise kendi NFT'lerini başlatmayı planlıyor, ancak lansman zamanlaması konusunda henüz kesin bir bilgi yok.

Marvel’ın Örümcek Adam NFT’leri, 7 Ağustos’ta VeVe’nin IOS ve Android uygulamaları üzerinden erişilebilir olacak.

Kaynakça https://medium.com/veve-collectibles/modern-marvel-series-1-spider-man-3db043b0228f https://www.fxleaders.com/news/2021/08/06/marvel-launching-its-first-nft-sale-of-spider-man-digital-collectibles/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim