Anlık Bildirim

Marvel'ın şu ana kadar duyurulandan çok daha fazla yaklaşan film projesi bulunuyor

The Falcon and the Winter Soldier'ın yazarlarından olan ve Captain America 4'ü de yazacak olan Malcolm Spellman, Marvel'ın çok daha fazla film projesi olduğunu söyledi.

Marvel'ın şu ana kadar duyurulandan çok daha fazla yaklaşan film projesi bulunuyor Tam Boyutta Gör

Disney'in Marvel için kurduğu sinematik evren bildiğiniz gibi Disney+'ta yayınlanan diziler ile iyice genişledi ve genişleyecek. Görünen o ki Marvel duyurulan diziler ve filmler dışında çok daha fazla film projesine sahip.

Marvel'ın yayınlanan son dizisi olan The Falcon and the Winter Soldier'ın yazarlarından olan ve ayrıca yeni duyurulan Captain America 4'ün de yazarlığını yapacak olan Malcolm Spellman, sinematik evrenle ilgili heyecanlandıran bir bilgi paylaştı.

Şu anda Marvel tarafından duyurulmuş olan 15 farklı film projesi bulunuyor. Ancak Malcolm Spellman'ın dediğine göre çok daha fazla proje henüz duyurulmuş bile değil. Hatta kendisi tam olarak "Yaklaşmakta olan Marvel filmleri arasından ne kadar azının duyurulduğunu görünce çok şaşırmıştım." dedi.

Marvel'ın açıkladığından daha fazla film projesi olduğu ve önümüzdeki 6-7 yıllık süreci tasarladığını biliyoruz. Ancak Malcolm Spellman'ın açıklaması insanı heyecanlandırmıyor değil. Marvel'ın yakın zamanda vizyona girecek ilk filmi Black Widow. O da 9 Temmuz'da vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim