Anlık Bildirim

Marvel'ın yeni dizisi Ms. Marvel'ın oyuncu kadrosu belli oldu

Geçtiğimiz yıl duyurulan Ms. Marvel dizisinin tüm oyuncu kadrosu ve yayın dönemi paylaşıldı. Disney+'ta yayınlanacak olan dizinin çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Marvel'ın yeni dizisi Ms. Marvel'ın oyuncu kadrosu belli oldu Tam Boyutta Gör

Disney'in, Disney+'ta yayınlanması için hazırladığı Marvel dizilerinden biri olan Ms. Marvel'ın tüm oyuncuları açıklandı. Ayrıca yayınlanacağı dönem de belli oldu.

En son Marvel's Avengers isimli oyunda gördüğümüz Kamala Khan karakterinin, yani Ms. Marvel karakterinin dizisi 2021'in son aylarında Disney+'ta yayınlanacak. Dizinin çekimleri zaten geçtiğimiz ay başlamıştı ve ilk görüntüler de paylaşılmıştı. Hatta geçtiğimiz günlerde düzenlenen Disney'in yatırımcılar toplantısında diziye dair bir ilk bakış videosu yayınlanmıştı.

Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte ana karakteri Iman Vellani'nin oynayacapı belli olmuştu. Dizinin diğer tüm oyuncular da geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Geriye kalan oyuncular şöyle: Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha.

Ayrıca Kamala Khan karakterinin aynı çizgi romanlarda olduğu gibi kendince çizgi romanlar yazdığı ve süper kahramanların hayranı olduğu bir hikaye ile başlayacak. Brie Larson'ın canlandırdığı Captain Marvel karakteri de bu dizide yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim