Anlık Bildirim

Marvel'ın yeni dizisi "Legends" duyuruldu

Iron Man ile başlayan Marvel Sinematik Evreni her geçen gün daha da büyüyor. Geçtiğimiz saatlerde duyurulan yeni Marvel dizisi "Legends" ile evren daha da genişliyor.

Marvel'ın yeni dizisi 'Legends' duyuruldu Tam Boyutta Gör

Disney+'ın da yayınlanması ile birlikte Marvel ve Star Wars yapımlarına ağırlık veren Disney, yeni bir dizi daha duyurdu ve yayın tarihini de açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Disney'in yatırımcılar toplantısında Marvel evreni için birçok yeni fragman paylaşılmıştı ve yepyeni yapımlar duyurulmuştu. Bu dizilerin arasına da geçtiğimiz saatlerde bir yenisi daha eklendi: Legends. Şu an için pek fazla detay yok ancak dizinin yayın tarihi de bir hayli yakın.

8 Ocak'ta ilk iki bölümü ile Disney+'ta yayınlanacak olan Legends dizisi, her bölümde farklı bir karakterin Marvel Sinematik Evreni'ndeki ikonik anlarına odaklanacak. Yani her bölümde tek ve farklı bir karaktere odaklanılacak. Dizinin ilk iki bölümü ise Wanda Maximoff ve Vision karakterlerine odaklanacak. Yani yaklaşan WandaVision dizisinin karakterleri. Diğer bölümlerlerde hangi karakterlerin olacağı ve dizinin yayın takvimi belli değil. 

Dizi ile ilgili yapılan paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim