Anlık Bildirim

Marvel'ın yeni dizisi WandaVision, The Office ve Modern Family tarzında olacak

Marvel'ın Disney+ için hazırladığı ilk dizilerden biri olan WandaVision'ın tarzı ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Dizi düşündüğümüzden daha farklı bir dizi olacak gibi duruyor.

Marvel'ın yeni dizisi WandaVision, The Office ve Modern Family tarzında olacak Tam Boyutta Gör

Disney+'ta yayınlanacak olan ilk Marvel dizisi özelliğini taşıyan WandaVision'ın tarzı ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı ve açık konuşmak gerekirse heyecanlandıran bir açıklama.

Şu anda Disney'in yaratmış olduğu Marvel evreninin başındaki isim olan Kevin Feige, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada, WandaVision dizisinin klasik sitcom teknikleri ile yapıldığını ancak ayrıca The Office ve Modern Family gibi dizilerin tekniklerinin de kullanıldığını da söyledi.

Daha önce yapılan açıklamalarda ise dizinin bazı bölümlerinin bir sitcom gibi seyircilerin önünde çekildiği söylenmişti. Gerçekten bizleri fazlasıyla enteresan bir dizi bekliyor gibi duruyor. Özellikle The Office ve Modern Family gibi olması insanı heyecanlandırmıyor değil.

WandaVision dizisinin ilk sezonu 15 Ocak 2021'de başlayacak ve dizi 6 bölümden oluşacak. Hiçbir ara verilmeden haftalık olarak yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim