Anlık Bildirim

PS5 özel oyunu Marvel's Spider-Man 2 daha karanlık bir oyun olacak

Marvel's Spider-Man'i geliştiren Insomniac Games'in yeni oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin ilk oyuna göre daha karanlık bir tona sahip olacağı açıklandı.

Marvel's Spider-Man 2 daha karanlık bir oyun olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı Marvel's Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda PlayStation sunumunda duyurulmuştu. Geçtiğimiz saatlerde de oyundan yeni bir ayrıntı paylaşıldı.

Daha Karanlık Bir Oyun Olacak

Marvel'in kreatif başkan yardımcısı Bill Rosemann geçtiğimiz günlerde bir röportaja katıldı ve orada ikinci oyunun çok daha karanlık olacağını söyledi. Hatta bir Star Wars benzetmesi de yaptı. Söylediğine göre ilk oyun Star Wars'sa ikinci oyun da Empire olacak. Bu karanlık temanın sebeplerinden biri de büyük ihtimalle Venom olacaktır.

Spider-Man'in ilk oyunu özellikle oynanış mekanikleriyle bir hayli sevilmişti. Hikaye olarak da ortalama bir hikayeye sahipti diyebiliriz. İkinci oyunda daha cesur bir hikaye ve atmosfer görmek çok daha güzel olacaktır. Marvel's Spider-Man 2, 2023 yılında PlayStation 5 için özel oalrak çıkış yapacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim