Anlık Bildirim

Marvel yapımları Black Widow ve Loki'den yeni sahneler paylaşıldı

Disney'in Marvel Sinematik Evreni'nin yeni üyeleri oalcak olan Black Widow filmi ve Loki dizisinden yeni sahneler paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Marvel yapımları Black Widow ve Loki'den yeni sahneler paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Disney'in Marvel için sinemada hazırladığı bir evren var ve bu evren diziler ile iyice genişliyor. Geçtiğimiz saatlerde bu evrenin iönemli yapımlarından Black Widow'un filmi ve Loki'nin dizisinden yeni sahneler paylaşıldı.

Black Widow Yeni Sahne

Black Widow, 9 Temmuz 2021'de hem sinemalarda hem de Disney Plus üzerinden ekstra bir ücretle yayınlanacak. Bizim ülkemizde Disney Plus olmadığı için yalnızca sinemalarda yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor. 

Loki Yeni Sahne

Loki dizisi, Avengers Endgame'deki Loki sahnesinin hemen sonrasını anlatacak. Dizi 11 Haziran'da ilk bölümü ile Disney Plus üzerinden yayın hayatına başlayacak. Yine haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şimdilik Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw ve Owen Wilson bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim